Over Cineville

Cineville is een filmplatform met een website en een pas voor ongelimiteerd filmbezoek. Bij 42 filmtheaters door heel Nederland kan je onbeperkt naar de film met je Cinevillepas.

Met keuze uit meer dan 100 verschillende films per week ben je in Cineville eigenlijk nooit uitgekeken. Daarnaast biedt de Cinevillepas óók nog een heleboel extra’s, zoals vriendenacties, toegang tot voorpremières en tal van filmfestivals, zoals KLIK!, HAFF, Cinemasia, Movies that Matter, Go Short en Imagine.

Op Cineville.nl vind je draaitijden van alle filmtheaters en zie je welke festivals en live-evenementen eraan komen. De redactie van Cineville maakt je wegwijs in het aanbod met de tips, de Moet-je-kijken-lijst van de maand, columns, nieuwtjes en interviews met je lievelingsregisseurs. Cineville.nl is je gids in de wereld van film.

Cinevillepas

Je bestelt de pas eenvoudig op www.cineville.nl/pas. De tijdelijke pas die je per mail ontvangt is direct geldig, zodat je diezelfde dag nog naar de film kan! De echte pas krijg je vervolgens binnen twee weken thuisgestuurd. Een pas cadeau doen aan een ander kan natuurlijk ook.

Ook leuk: met de Cinevillepas krijg je 10% korting op muziek, films en koffie bij Plato/Concerto (in Amsterdam, Utrecht, Leiden, Zwolle en Deventer).

Cineville in Filmhuis Cavia

Bij ons kun je, met uitzondering van filmclubs, met je pas naar alle films die bij ons draaien.